2007. december 5., szerda

Csak mert mondtam, hogy lesz rendszeresen

Szóval nem azért, mert olyan nagy kedvem van.

Na, hétvége. Az volt, hogy "mézeskalácsoltunk, babanézőztünk, vettünk másnap az alközpontba csomó növényt (igazán otthonos mostmár, de igazán), filmeztünk-sorozatoltunk, de főleg heverésztünk és kajáltunk együtt rengeteget. csendes nyugalom volt/van. jó ez a decemberi hajtás előtt, az ideges karácsokodás előtt, a tehetelen pénztelenség totális beteljesülése előtt." (Na, honnan?) Kicsinyég rákaptunk a Férjek gyöngyére, folytattuk a Reapert - azt csak tegnap, mondjuk...
Megnéztük megint a Nő kétszer-t (szerintem akkor is szomorú az a film és kész), a Horgász a pácban-t, a Motel2-t... Na, utóbbi kapcsán: bizonyára mindenki hallotta, hogy az milyen szar film. Nos, nem olyan szar. Ezerszer szarabb. Legközelebb, ha Eli Roth öklözni akar a kritikusokkal, hadd menjek én (egy Uzival), vagy írassunk Klicskóval* egy lealázó cikket előtte, oszt csapja agyon. de rendesen.

* Nemtom, ki most a legmenőbb agyrázkódásgyűjtő, szorri...

Elkezdtem szerkeszteni meg írni, haj, de jó (tetű lassan haladok), valóban csinosodik az alközpont, örülhet a Vén Hülye, ha ideér egyszer.
Tegnap meg megígértem, hogy elmegyek egy habilitálásra, én hülye barom állat...
Hogy ne ilyen keserű posztvég legyen, hát Fawlty Towers-t is néztünk, számosat (olyan sok nincs, mert Cleese nem volt hajlandó folytatni a sorozatot, ismerjük a sztorit, nem?). De most koncentráljunk a kezdetre:
"A Waczak szálló ötlete akkor született meg, amikor a Monty Python csoport egy ízben megszállt a torquay-i Gleneagles Hotelben. Cleese és Booth a Python műsor felvétele után a hotelben maradt. A tulajdonos Mr. Donald Sinclair, nagyon modortalan volt, a kérdésre amely arra vonatkozott hogy mikor érkezik a következő városba induló busz, odahajított egy menetrendet, Eric Idle bőröndjét pedig a kertben található fal mögött helyezte el, attól tartva hogy esetleg bombát tartalmaz (egy ketyegő ébresztőóra volt benne). Kritizálta az amerikai Terry Gilliam étkezési szokásait is, aki szerinte túlságosan is amerikai módon evett (a villát nem a megfelelő kezében tartotta). Feltehetőleg ez utóbbi incidens adta az ötletet ahhoz, hogyan viselkedjen Basil a "Waldorf Saláta" c. epizódban az amerikai vendéggel." - Wikipedia

Nincsenek megjegyzések: