2008. október 24., péntek

Hiába voltam éjszakás, öt órát aludtam

Ami nagyon jó ilyenkor. Eléggé szar éjszaka volt, de szerencsére engem az élet apró örömei nagyon fel tudnak dobni, mint például amikor felszállsz a végigmelózott éjszaka után a nép buszára (by Kresi) - ami amúgy a kettes busz, olyan, mint Budapesten a hetes, hátha valaki nem lenne kiművelt a pécsi tömegközlekedési viszonyokban -, szóval felszállsz, agyonfagyva, pofán csap az igazzy magyar rögvaló egy laborkörülmények között egyértelműen előállíthatatlan gázfelhő formájában, ami nagyrészt szimfóniaszagot, mégnagyobbrészt másnapos kevertszagot áraszt, de, és itt jön a jó hír, nem hányod le. Minek is tennéd, amikor három megllóval később jön a jutalom azért, hogy megtartóztattad magad: reszketeg bácsika száll fel a buszra, nagyjából képben van, de azért ne következtessünk ebből messzire, kopott tweedzakójavállai fölött billegő feje erőst ritkuló szőrzettel bír, ám ott van, hogy jótékonyan takarja a hibákat, a baseballsapka, SHOW NO MERCY felirattal. Lehet, hogy véhás emlék.

Más.


Amúgy HIMYM a sorozatsláger, szerintem Tücsi annyira nem lelkesedik érte, mint én, pedig nagyon nagyszerű. Ja, feloldás: How I Met Your Mother. Van róla valami a magyar wikin is, de azt inkább felejtsük el, mindenesetre játssza a Comedy Central is, egyáltalán nincsenek kétségeim afelől, hogy milyen minőségű fordítással és szinkronnal. Sajnos. Ha valaki konkrétan is tudja, ne habozzon szólni felőle. Lényeg a lényeg, baromi kedves, jópofa, vicces sorozat, ezer éve megy, szóval van tartalék, és sok mindent meg lehet belőle tudni. Például, hogy hogy lehet két perc alatt lezavarni egy randit. (Kivel randizik Ted és mi köze ennek egy másik sorozathoz, ami melyik? - A (szerintem baromi egyszerű) kérdés megválaszolói kapnak egy fejsimit emailben.


4 megjegyzés:

Névtelen írta...

A csávó egyepizódos szereplő volt több sorozatban is (pölö femiligáj, vészhelyzet, sírhantművek, lóendorder), de mivel eztet itten éppenséggel még nem láttam, így az összefüggést nem vágom, de egy fél fejsimire igényt tartanék azért. :)

mergenc írta...

Elégé pontos válasz, negyed fejsimi, merthogy a kérdés az volt, ki a csaj? :)

Névtelen írta...

Mmm... ha ted az a csávó, aki a kád mellett öleli a csajt, akkor az a csaj a báfiban szereplőhöz hasonlít, aki később leszbi lett, és a démoncsajjal jött össze. Őőő.... viló volt a neve neki asszem, csak a haja vörös volt. Meg a pitében is jáccott.

Megvan már háromnegyed fejsimi? :)

mergenc írta...

ötnyolcad fejsimi.
a helyes válasz a világ legjobb sitcomja :)