2008. február 27., szerda

Szép szerdai szabadnapocska

Üldögélek pizsamában, mert bár kilenc elmúlt, nem kell mennem sehova, a kávé/tea páros készül a konyhában, mellettem pezsgődik a plusz, lassan rá is kellene gyújtani egy cigire. A szennyesruhák oldószeres vízben keringenek egy külön erre a célra dizájnolt masinában, a Coupling - egyik kedvenc sorozatom, de rendszeresen elhagyom meglevő példányaimat, ja, és a negyedik évadot annyira már nem szeretem, hiába, Jeff über alles - kényelmesen csordogál lefelé a világhálóról. Béke van és nyugalom, már napok óta. Dolgozgatok - fáradok is attól -, Tücsivel nem veszekedünk, sőt, készülünk összeköltözni, pár hét múlva kicsit helyebbre biccennek anyagi gondjaink, most meg mindjárt nekiállok fordítani, aztán vízművet látogatok, hogy mennyi hány méter leendő közös lakásunkban, aztán, gondolom, ha már süt a nap, leülök egy fa alá kávézni és eltűnődöm, de jó is a világ. Aztán hazajövök, felteszem a levest főni és fordítok tovább, ezt a részét továbbra is utálom a dolognak. A fordításban, mint olyan, egyetlen jó rész van: amikor megkapod a pénzt.
Időközben furcsa hangot hallván kis gyanúmagocska vetette el magát szűmben, mely gyorsan terebélyes fává cseperedett, igazoltam is hát, pillanatok alatt: igen, a mosógép a fürdőkád mellé tolja ki a vizet magából. :elhaló taps: Mindegy, ideje volt felmosni a mosógép alatt is.
Gyorsan vissza a témához: fordítás, levesfőzés, miazmás, bicajszerelés, aztán, remélem, döglés, mert ez a korai kelés nem nekem való, megölelem Tücsit, oszt alszunk. Két nap múlva hétnek vége, haj, de frankós. :)
Egyszer majd kaptok múlt heti képeket.

- Lenti okosság ápdételve. -

Nincsenek megjegyzések: