2008. november 30., vasárnap

Sitcom, persze

Szigorúan húsz perc. Itt egy új sorozat, aminek minden esélye megvan arra, hogy kiskedvenc legyen, hadd ne magyarázzam túl, miért, egy félgyagya pasi válás után. ("Minden, ami a hűtődben található, az két sör és egy üveg salátaöntet." / "Tudom, kezdek kifogyni a sörből. A gyerekek miért vannak itt?") Szóval ismerkedjünk vele, félig még a név is stimmel. ("Tudod, abban {a könyvben}, amit Dr. Krandall adott mindkettőnknek, hogy olvassuk el. Úristen, ki sem nyitottad, ugye?!" / "Nem, kell, megvan hangoskönyvben, épp itt ül előttem.") Nem idézek többet, úgyis csak a trailert nézem egyelőre. Szerintem vicces. Van itt egy kis jutubésos is róla.
---
Naszóval. Épp nemrég, egy beszélgetés alatt jutott megint eszembe, hogy egyik oka a blogolásnak az, hogy ne kelljen olyan sokszor elmondani dolgokat az amúgy is szánalmasan lassan kapcsoló emberiségnek. De most inkább nem beszélek arról, mik jutottak eszembe, miközben néztem ezt a nagyszerű sitcomot, ami ugyan nem átütően jó, viszont jó - és mindenképpen elég sok dolgot az eszembe juttat. Mit is mondhatnék? Gary For President. (És Randy Pausch, persze.)
Most meg azt hiszem, legfőbb ideje, hogy eltüntessem a pirogi-főzés romjait (vagy kidobjam a használt dolgokat, ragad ez, mint a csiriz, nem tudom, mi b@szódott el) és kimenjek a gyerekkel egy sétára. Nem mintha nem pisilne be így is, úgy is, ha éppen olyanja van.

Nincsenek megjegyzések: